Læringsvideo; Berettermodellen

Læringsvideo; Berettermodellen

Et lille eksperiment

Jeg elsker at nørde og lege med mine elektroniske enheder. Derfor kunne jeg heller ikke lade være med at afprøve kameraet og lyden på min nye mobil og samtidig den nye app kaldet Clips. Først og fremmest var det virkelig sjovt at bruge appen – og lave denne læringsvideo sammen med min datter, der var meget ivrig for at optræde i videoen sammen med mig.

Hvorfor lige berettermodellen

Jeg oplever ofte, at mine elever let glemmer, hvordan berettermodellen fungerer – og hvorfor den er så vellidt hos dansklæreren i analysesammenhænge. Jeg er personligt arbejdsskadet og kan sidde i biografen, hvor jeg løbende analyserer filmen ind i berettermodellen. Knapt så let tilfalder det eleverne i 7. – 9. klasse. Min datter og jeg var nede at gå ved stranden på Læsø, hvor et godt bredt stykke sand lå for vore fødder. For mit indre blik så jeg en tavle og en god mulighed for at lege med teknologien samt forklare om en af de mest anvendte analytiske modeller i dansk, når vi vil forklare handlingsforløb i tekster såvel som film.

Youtube kanal

Jeg har oprettet en Youtube kanal, hvor læringsvideoen kan ses af alle, der skulle have lyst til at bruge den. I kan tilkoble jer min nye Youtube kanal ved at søge på Worre Ambjoern inde på https://www.youtube.com

 

Direkte link til læringsvideoen: https://youtu.be/vv2WNVVo1bo

Flere videoer fremadrettet

Da jeg synes, at arbejdet med denne læringsvideo har været sjovt og spændende, er min plan nu, at jeg fremadrettet vil lave flere læringsvideoer, som kan tilgås fra min Youtube kanal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *