Om

Natascha Worre Ambjørn

Kære læsere

Først og fremmest skal der lyde et tak, fordi du har valgt at lægge vejen forbi min hjemmeside.

Som titlen viser, er mit navn Natascha Worre Ambjørn. Jeg er uddannet lærer fra UCN – Lærer i Aalborg. Jeg blev færdiguddannet i 2015 og har siden haft job hos Skolecenter Jetsmark, afd. Kaas. Her er jeg klasselærer for to klasser, som jeg begge har til dansk, kulturfag samt madkundskab. Derudover har jeg stor interesse inden for IT, herunder IT-baseret undervisning – men jeg må erkende, at en tavle med et godt gammeldags stykke kridt, alligevel er en uundværlig ting i min undervisning. Jeg arbejder kun med undervisning til de ældste elever (7. – 9. klassetrin.), og jeg har erfaring med at være censor samt føre hold op til de afsluttende prøver.

Jeg er glad for sprog og sprogudvikling, derfor ynder jeg også at skrive egne tekster – det være sig faktuelle, debaterende/reflekterende såvel som fiktion. Jeg engagerer mig i samfundet omkring mig og mener, at det er vigtigt at følge med i udviklingen, for at kunne klare sig bedst muligt professionelt såvel som privat.

Jeg er vant til at have mange bolde i luften og trives bedst i et arbejde, hvor der er fart over feltet, hvor man bliver udfordret og har plads til at udvikle sig. Derfor er jeg også meget glad for, at mange af mine kollegaer, hjælper til med den professionelle sparring og ikke er bange for at debatere, hvorfor vi vælger at tilrettelægge vores undervisning, som vi gør. Et stort tak skal derfor lyde til mit udskolingsteam, som bidrager til at gøre arbejdet i folkeskolen lærerigt, kreativt og giver gode muligheder for personlig og professionel udvikling.