Prøvevejledning til kulturfagene – Elever

Prøvevejledning til kulturfagene – Elever

Kære kulturfagskollegaer og elever

Sidste år udarbejdede jeg en lille vejledning til prøven i kristendomskundskab, da jeg havde på fornemmelsen, at min klasse skulle til afsluttende prøve, i netop dette fag. Sådan blev det dog ikke, og min kollega kunne få glæde af den i stedet for. Nu er undervisningsministeriet kommet med en ny prøvevejledning til kulturfagene midt i skoleåret – og det kan man jo mene om, hvad man vil. Ud fra den nyligt gældende prøvevejledning til os lærere, har jeg udarbejdet en ny vejledning til eleverne, der selvfølgelig gør sig gældende for alle tre kulturfag. I kan se og downloade min vejledning ved at klikke på nedenstående link.

Prøvevejledning i kulturfag til eleverne

 

2 svar

 1. Sigurd siger:

  Hej Natascha

  Vil du være behjælpelig med et link til prøvevejledningen på uvm.dk?

  Så vidt jeg kan læse mig frem til, i din vejledning, er forskellen, at de tre lærerstillede spørgsmål skal være inden for det gennemgåede materiale (når nu de ikke må søge viden på nettet).

  Vh
  Sigurd

  • Worreambjoern siger:

   Hej Sigurd

   Det kan du tro, at jeg vil. Du finder prøvevejledningerne på følgende side: https://uvm.dk/folkeskolen/folkeskolens-proever/forberedelse/proevevejledninger

   Jeg har læst hele prøvevejledningen igennem, og den helt store ændring er netop internetadgangen. Derfor er det også en god idé, at eleverne afleverer en seddel, hvor de redegører for, hvad deres midlertidige plan for fremlæggelsen er. Så har man eventuelt mulighed for at stille spørgsmål, der kan passe til det, de i forvejen er ved at spore sig ind på. Men ja, ellers kan man jo kun stille spørgsmål til opgivet materiale med de nye prøveforhold.

   Tak for din interesse på min side.
   Venlig hilsen,
   Natascha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *