WorreAmbjoern født på ny

WorreAmbjoern født på ny

Kære besøgende

Dette er mit første blogindlæg her på min redesignede hjemmeside. Jeg kunne skrive om så mangt og meget. Blandt andet om den storkonflikt, som vi lærere endnu engang står i centrum af, og som jeg hen over vinterferien har fulgt med spænding. Men jeg vælger nu alligevel at lade tanken om konflikt ligge – vi kan alle sammen bruge lidt andet at tænke på. 

Hjemmesiden her, har faktisk eksisteret i nogle år. Jeg købte domænenavnet samt webhotel d. 7. januar 2015, og i marts samme år vandt jeg KMD Education Awards regionale pris med worreambjoern.dk. Efter min tid på UCN – Lærer kom hjemmesiden desværre i glemmebogen, men regningerne blev stadig betalt. I denne vinterferie kom ideen om, at hjemmesiden skulle genopstå i ny form, til mig.

Jeg har afinstalleret alt tidligere indhold, så denne genfødsel kunne være mulig – så hjemmesiden også kunne få lov til at starte på en frisk, såvel som jeg. Det kan være svært at starte på nye projekter, hvis man sidder fast i fortiden.

Da jeg underviser i de humanistiske fag i overbygningen, vil denne hjemmeside og bloggen hertil selvfølgelig være stærkt præget heraf.

Jeg håber at kunne sprede og føde nye ideer med worreambjoern.dk. Dette bliver mit nye fritidsarbejde. En investering. Forhåbentlig kan jeg med min side hjælpe andre lærere, men det bliver også en databank til mig selv og til mine elever. Dette fritidsarbejde er allerede gået ud over min datter, der i dag måtte stå model til nogle enkelte fotos, som jeg kan bruge her på siden. Hun tog heldigvis imod opgaven med smil og gåpåmod. Forhåbentlig bliver hun ved med det. 

Kære besøgende… Jeg håber, du vil besøge min side igen en anden gang, og at den kan være en inspiration til dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *